CATEGORII DE CARTI

Robotii de pe Aurora. Seria Robotii (Vol. 4)

Carte scrisa de: Isaac Asimov
Vezi si cumpara cartea Robotii de pe Aurora. Seria Robotii (Vol. 4) scrisa de autorul Isaac Asimov sub editura Paladin. Cartea a fost publicata in noiembrie 2021 in limba Romana, are 496 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Robotii de pe Aurora. Seria Robotii (Vol. 4), poti oricand vedea si alte carti de Isaac Asimov. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Robotii de pe Aurora. Seria Robotii (Vol. 4) PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

37.4lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Robotii de pe Aurora. Seria Robotii (Vol. 4) la un super pret de doar 37.4lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Robotii de pe Aurora. Seria Robotii (Vol. 4) Rezumat

„Ne-am straduit sa obtinem o planeta care, luata ca un tot, va respecta cele Trei Legi ale Roboticii… Nicaieri altundeva, nici pe Pamant, nici pe alte lumi spatiale, acest lucru nu este nici pe departe atat de real ca Aurora.”


Detectivul Elijah Baley se imbarca din nou pentru o misiune, de aceasta data spre Lumea Zorilor, planeta Aurora.

Un robot umanoid a fost ucis si vinovatul pare sa fie insusi creatorul lui. Misiunea lui Baley nu este insa una obisnuita de vreme ce a fost chemat pentru a dovedi tocmai nevinovatia principalului suspect. Iar cand ancheta se impleteste cu intrigi politice si o poveste de dragoste intre o fiinta umana si un robot, misiunea detectivului si a partenerului sau R. Daneel Olivaw devine tot mai dificila.

„Robotul n-avea sentimente, ci doar intensificari pozitronice care imitau acele sentimente. si poate ca nici fiintele umane n-aveau sentimente, ci doar intensificari neurale care erau interpretate drept sentimente.”Seria ROBOtII contine:Eu, Robotul (1950)
Caverne de otel (1954)
Soarele gol (1957)
Robotii de pe Aurora (1983)
Robotii si Imperiul (1985)

Autor(i): Isaac Asimov
Anul aparitiei: noiembrie 2021
Editura: Paladin
Cod produs: 9786069000908
Categorie: Fictiune/ Literatura
Subcategorie: Fantasy si SF
Nr. pagini: 496
Tip coperta: Hardcover
ISBN: ISBN: 9786069000908
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Isaac Asimov sau din categoria Fantasy si SF.

Nu este cartea pe care o cauti? »

Vezi si alte carti interesante