CATEGORII DE CARTI

Roma Antica. Enciclopedii vizuale

Carte scrisa de: ***
Vezi si cumpara cartea Roma Antica. Enciclopedii vizuale scrisa de autorul *** sub editura DK Publishing (Dorling Kindersley), Litera. Cartea a fost publicata in mai 2016 in limba Romana, are 72 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Roma Antica. Enciclopedii vizuale, poti oricand vedea si alte carti de ***. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Roma Antica. Enciclopedii vizuale PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

49.9lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Roma Antica. Enciclopedii vizuale la un super pret de doar 49.9lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Roma Antica. Enciclopedii vizuale Rezumat

Descopera minunile uneia dintre cele mai mari civilizatiei — de la vastul sau imperiu pana la sangeroasele lupte de gladiatori

– Descopera cum a devenit Roma cea mai mare putere a lumii

– Vezi sabia, pumnalul si armura unui legionar

– Afla cum functionau baile romane si de ce erau atat de populare

Autor(i): ***
Anul aparitiei: mai 2016
Editura: DK Publishing (Dorling Kindersley), Litera
Cod produs: 978-606-33-0394-4
Categorie: Carte non-fictiune
Subcategorie: Dictionare, enciclopedii si cultura generala
Nr. pagini: 72
Tip coperta: Paperback brosat
ISBN: ISBN: 978-606-33-0394-4
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul *** sau din categoria Dictionare, enciclopedii si cultura generala.

Nu este cartea pe care o cauti? »