CATEGORII DE CARTI

Rugina

Carte scrisa de: Covaciu Valentin
Vezi si cumpara cartea Rugina scrisa de autorul Covaciu Valentin sub editura Casa Cartii de stiinta. Cartea a fost publicata in iunie 2021 in limba Romana, are 362 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Rugina, poti oricand vedea si alte carti de Covaciu Valentin. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Rugina PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

45lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Rugina la un super pret de doar 45lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Rugina Rezumat

Proza lui Valentin Covaciu vine in siajul unei formule comportamentiste si terre-à-terre à la Jack Kerouac. Nimic esential sau totalizator nu pare sa se intample in Omul de tinichea/Rugina, mica parabola a reificarii in societatea contemporana, in care individul e permanent disputat de intamplari de suprafata, obiecte, scene si „faze”. Cu toate acestea, romanul nu poate fi lasat din mana de la primele pagini datorita unui talent de povestitor iesit din comun pentru un debutant: Covaciu are o buna imaginatie anecdotica, fler psihologic, capacitatea de a transcrie cu umor paradoxurile marunte ale cotidianului si, nu in ultimul rand, dezinvoltura stilistica necesara pentru a da voce unor personaje excentrice.

Autor(i): Covaciu Valentin
Anul aparitiei: iunie 2021
Editura: Casa Cartii de stiinta
Cod produs: 9786061715527
Categorie: Fictiune/ Literatura
Subcategorie: Proza scurta
Nr. pagini: 362
Tip coperta: Paperback brosat
ISBN: ISBN: 9786061715527
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Covaciu Valentin sau din categoria Proza scurta.

Nu este cartea pe care o cauti? »

Vezi si alte carti interesante