CATEGORII DE CARTI

Schimba-ti lumea! Oricine, oriunde, poate face diferenta

Carte scrisa de: John C. Maxwell, Rob Hoskins
Vezi si cumpara cartea Schimba-ti lumea! Oricine, oriunde, poate face diferenta scrisa de autorul John C. Maxwell, Rob Hoskins sub editura Amaltea. Cartea a fost publicata in martie 2021 in limba Germana, are 228 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Schimba-ti lumea! Oricine, oriunde, poate face diferenta, poti oricand vedea si alte carti de John C. Maxwell, Rob Hoskins. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Schimba-ti lumea! Oricine, oriunde, poate face diferenta PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

42lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Schimba-ti lumea! Oricine, oriunde, poate face diferenta la un super pret de doar 42lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Schimba-ti lumea! Oricine, oriunde, poate face diferenta Rezumat

Doi dintre cei mai reputati experti in leadership la nivel mondial, John Maxwell si Rob Hoskins, ne impartasesc experienta lor legata de efortul de a schimba in bine milioane de vieti, comunitati si companii din intreaga lume.

Vedem uneori in jur saracie, violenta, manipulare, coruptie si familii destramate si ne intrebam de ce nu face nimeni nimic. Autoritatile care ar trebui sa se gandeasca la binele colectiv nu transforma lumea intr-un loc mai bun, asa ca schimbarea depinde de noi. Vestea cea buna este ca ne sta in putere sa o facem.

Nu ar fi extraordinar sa avem scoli mai bune? Cartiere mai frumoase? Locuri de munca care sa ne aduca implinire? Nu ti-ar placea sa ai o legatura mai armonioasa cu familia ta? Comunitati in care oamenii se inteleg bine si pun cu totii umarul la treaba pentru binele comun? Nu am trai oare intr-o lume mai frumoasa daca toti ar fi mai respectuosi, mai uniti si mai pozitivi?

Indiferent ca influentezi o singura persoana prin exemplul pe care il dai sau ca esti liderul unei organizatii mari, si tu poti produce o schimbare in bine, de durata. incepe acum procesul de transformare propus de cei doi lideri extrem de influenti si devino cea mai buna versiune a ta.

„Fii tu schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume.“ – Mahatma Gandhi

Autor(i): John C. Maxwell, Rob Hoskins
Anul aparitiei: martie 2021
Editura: Amaltea
Cod produs: 9789731622125
Categorie: Carte non-fictiune
Subcategorie: Afaceri si economie
Nr. pagini: 228
Tip coperta: Paperback brosat
ISBN: ISBN: 9789731622125
Limba: Germana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul John C. Maxwell, Rob Hoskins sau din categoria Afaceri si economie.

Nu este cartea pe care o cauti? »