CATEGORII DE CARTI

Semnalul de alarma. De ce pandemia a scos la iveala slabiciunea Vestului si care ar fi remediile

Carte scrisa de: Adrian Wooldridge, John Micklethwait
Vezi si cumpara cartea Semnalul de alarma. De ce pandemia a scos la iveala slabiciunea Vestului si care ar fi remediile scrisa de autorul Adrian Wooldridge, John Micklethwait sub editura Polirom. Cartea a fost publicata in aprilie 2021 in limba Romana, are 184 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Semnalul de alarma. De ce pandemia a scos la iveala slabiciunea Vestului si care ar fi remediile, poti oricand vedea si alte carti de Adrian Wooldridge, John Micklethwait. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Semnalul de alarma. De ce pandemia a scos la iveala slabiciunea Vestului si care ar fi remediile PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

29.95lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Semnalul de alarma. De ce pandemia a scos la iveala slabiciunea Vestului si care ar fi remediile la un super pret de doar 29.95lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Semnalul de alarma. De ce pandemia a scos la iveala slabiciunea Vestului si care ar fi remediile Rezumat

Criza provocata de pandemie se dovedeste a fi un test pentru democratiile occidentale – in timp ce unele arata ca sint capabile sa-i faca fata, multe altele inregistreaza esecuri. Pornind de la slabiciunile guvernelor occidentale pe care pandemia de COVID-19 le-a scos in evidenta, John Micklethwait si Adrian Wooldridge fac o ampla analiza a decaderii Vestului in raport cu Estul asiatic.

inceputurile acestui declin, ne arata autorii, trebuie cautate inca in anii 1960, odata cu degradarea a ceea ce anterior fusese o veritabila arta a guvernarii. De atunci incompetenta si coruptia unui aparat birocratic din ce in ce mai mare si mai greoi au tot crescut, iar nemultumirile cetatenilor fata de serviciile publice, in frunte cu sistemele de sanatate si educatie tot mai deficitare, s-au acumulat.

in final, autorii schiteaza un plan detaliat pentru o guvernare mai buna, in asa fel incit liderii occidentali sa poata face fata cu mai mult succes provocarilor cu care se vor confrunta in viitor.

Autor(i): Adrian Wooldridge, John Micklethwait
Anul aparitiei: aprilie 2021
Editura: Polirom
Cod produs: 978-973-46-8404-5
Categorie: Carte non-fictiune
Subcategorie: stiinte umaniste
Nr. pagini: 184
Tip coperta: Paperback brosat
ISBN: ISBN: 978-973-46-8404-5
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Adrian Wooldridge, John Micklethwait sau din categoria stiinte umaniste.

Nu este cartea pe care o cauti? »