CATEGORII DE CARTI

Carti Online: Literatura contemporana

Sora Luna. Cele sapte surori (Vol. 5)

Sora Luna. Cele sapte surori (Vol. 5) este scrisa de autorul Lucinda Riley sub editura Litera. Vezi si alte carti pe MsBook din categoria Literatura contemporana.

Pachet Anansi Blues (2 Volume)

Pachet Anansi Blues (2 Volume) este scrisa de autorul Louise Gluck, Ruxandra Novac sub editura Pandora M. Vezi si alte carti pe MsBook din categoria Literatura contemporana.

Intriga matrimoniala (Top10+)

Intriga matrimoniala (Top10+) este scrisa de autorul Jeffrey Eugenides sub editura Polirom. Vezi si alte carti pe MsBook din categoria Literatura contemporana.

Pachet Shari Lapena (3 Volume)

Pachet Shari Lapena (3 Volume) este scrisa de autorul Shari Lapena sub editura Trei. Vezi si alte carti pe MsBook din categoria Literatura contemporana.

Pachet Fredrik Backman (6 Volume)

Pachet Fredrik Backman (6 Volume) este scrisa de autorul Fredrik Backman sub editura Art. Vezi si alte carti pe MsBook din categoria Literatura contemporana.

Ménage (Vol. 2) Orgasm

Ménage (Vol. 2) Orgasm este scrisa de autorul Mira sub editura Letras. Vezi si alte carti pe MsBook din categoria Literatura contemporana.

Noua straini (editie tie-in)

Noua straini (editie tie-in) este scrisa de autorul Liane Moriarty sub editura Trei. Vezi si alte carti pe MsBook din categoria Literatura contemporana.

Glasul sangelui

Glasul sangelui este scrisa de autorul Robert Galbraith sub editura Trei. Vezi si alte carti pe MsBook din categoria Literatura contemporana.

Clubul crimelor de joi (Vol. 1)

Clubul crimelor de joi (Vol. 1) este scrisa de autorul Richard Osman sub editura Crime Scene Press. Vezi si alte carti pe MsBook din categoria Literatura contemporana.

Belle de Jour (Top 10+)

Belle de Jour (Top 10+) este scrisa de autorul Joseph Kessel sub editura Polirom. Vezi si alte carti pe MsBook din categoria Literatura contemporana.

si inca ceva

si inca ceva este scrisa de autorul Mihai Maniutiu sub editura Tracus Arte. Vezi si alte carti pe MsBook din categoria Literatura contemporana.

Raftul cu ultimele suflari (Top 10+)

Raftul cu ultimele suflari (Top 10+) este scrisa de autorul Aglaja Veteranyi sub editura Polirom. Vezi si alte carti pe MsBook din categoria Literatura contemporana.

Cinci poeme din Rotterdam

Cinci poeme din Rotterdam este scrisa de autorul Dumitru Crudu sub editura Charmides. Vezi si alte carti pe MsBook din categoria Literatura contemporana.

Aviatorul (Ed. 2021)

Aviatorul (Ed. 2021) este scrisa de autorul Evgheni Vodolazkin sub editura Humanitas Fiction. Vezi si alte carti pe MsBook din categoria Literatura contemporana.

O viata perfecta

O viata perfecta este scrisa de autorul Danielle Steel sub editura Litera. Vezi si alte carti pe MsBook din categoria Literatura contemporana.

Acolo si stelele ard

Acolo si stelele ard este scrisa de autorul Horia Vintila sub editura Vremea. Vezi si alte carti pe MsBook din categoria Literatura contemporana.

Rupt

Rupt este scrisa de autorul Romulus Moldovan sub editura Charmides. Vezi si alte carti pe MsBook din categoria Literatura contemporana.

Pachet Ludmila Ulitkaia (4 Volume)

Pachet Ludmila Ulitkaia (4 Volume) este scrisa de autorul Ludmila Ulitkaia sub editura Humanitas Fiction. Vezi si alte carti pe MsBook din categoria Literatura contemporana.

Monte Cassino (Vol. 6)

Monte Cassino (Vol. 6) este scrisa de autorul Sven Hassel sub editura Nemira. Vezi si alte carti pe MsBook din categoria Literatura contemporana.

Vremea neimplinirilor

Vremea neimplinirilor este scrisa de autorul WILDSTEIN BRONISŁAW sub editura Casa Cartii de stiinta. Vezi si alte carti pe MsBook din categoria Literatura contemporana.

Pasajul secret

Pasajul secret este scrisa de autorul Fergus Hume sub editura Aldo Press. Vezi si alte carti pe MsBook din categoria Literatura contemporana.

Viata in padure

Viata in padure este scrisa de autorul Mircea Streinul sub editura Hoffman. Vezi si alte carti pe MsBook din categoria Literatura contemporana.

Barul Rooster. Editie de buzunar

Barul Rooster. Editie de buzunar este scrisa de autorul John Grisham sub editura RAO. Vezi si alte carti pe MsBook din categoria Literatura contemporana.

Cere-mi ce vrei si-ti voi da! (vol.4)

Cere-mi ce vrei si-ti voi da! (vol.4) este scrisa de autorul Megan Maxwell sub editura Publisol. Vezi si alte carti pe MsBook din categoria Literatura contemporana.

La Paris, nimic din toate astea nu conteaza

La Paris, nimic din toate astea nu conteaza este scrisa de autorul Andrei Craciun sub editura Herg Benet Publishers. Vezi si alte carti pe MsBook din categoria Literatura contemporana.

De ce pisicile n-au coada

De ce pisicile n-au coada este scrisa de autorul Vasile Leac sub editura Art. Vezi si alte carti pe MsBook din categoria Literatura contemporana.

Arhitectul parizian (Carte pentru toti)

Arhitectul parizian (Carte pentru toti) este scrisa de autorul Charles Belfoure sub editura Litera. Vezi si alte carti pe MsBook din categoria Literatura contemporana.

Pasii tatilor nostri

Pasii tatilor nostri este scrisa de autorul Daniela Botnaru, Virgil Botnaru sub editura Prut. Vezi si alte carti pe MsBook din categoria Literatura contemporana.

Destin amar

Destin amar este scrisa de autorul Pavel Corut sub editura stefan. Vezi si alte carti pe MsBook din categoria Literatura contemporana.

Jocuri de putere

Jocuri de putere este scrisa de autorul Danielle Steel sub editura Litera. Vezi si alte carti pe MsBook din categoria Literatura contemporana.

Strada Sardinelor (Carte pentru toti)

Strada Sardinelor (Carte pentru toti) este scrisa de autorul John Steinbeck sub editura Litera. Vezi si alte carti pe MsBook din categoria Literatura contemporana.

Efect de cortina

Efect de cortina este scrisa de autorul Andrei Pintilie sub editura Charmides. Vezi si alte carti pe MsBook din categoria Literatura contemporana.

Al 27-lea oras (Top 10+)

Al 27-lea oras (Top 10+) este scrisa de autorul Jonathan Franzen sub editura Polirom. Vezi si alte carti pe MsBook din categoria Literatura contemporana.

Integrala Maigret (Vol. X)

Integrala Maigret (Vol. X) este scrisa de autorul Georges Simenon sub editura Polirom. Vezi si alte carti pe MsBook din categoria Literatura contemporana.