CATEGORII DE CARTI

Spatiul Viselor Revista CSF Nr. 1

Carte scrisa de: Colectiv
Vezi si cumpara cartea Spatiul Viselor Revista CSF Nr. 1 scrisa de autorul Colectiv sub editura Pavcon. Cartea a fost publicata in decembrie 2019 in limba Romana, are 96 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Spatiul Viselor Revista CSF Nr. 1, poti oricand vedea si alte carti de Colectiv. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Spatiul Viselor Revista CSF Nr. 1 PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

20lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Spatiul Viselor Revista CSF Nr. 1 la un super pret de doar 20lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Spatiul Viselor Revista CSF Nr. 1 Rezumat

Cea dintai revista de literatura SF si popularizare stiintifica, dedicata exclusiv creatorilor romani de literatura si arta SF.

Autor(i): Colectiv
Anul aparitiei: decembrie 2019
Editura: Pavcon
Cod produs: 977-266-818-620-4
Categorie: Carte non-fictiune
Subcategorie: Reviste si publicatii
Nr. pagini: 96
Tip coperta: Paperback brosat
ISBN: ISBN: 977-266-818-620-4
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Colectiv sau din categoria Reviste si publicatii.

Nu este cartea pe care o cauti? »