CATEGORII DE CARTI

Spiritul dreptei. intre traditie si actualitate

Carte scrisa de: Razvan Codrescu
Vezi si cumpara cartea Spiritul dreptei. intre traditie si actualitate scrisa de autorul Razvan Codrescu sub editura Christiana. Cartea a fost publicata in ianuarie 2018 in limba Romana, are 304 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Spiritul dreptei. intre traditie si actualitate, poti oricand vedea si alte carti de Razvan Codrescu. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Spiritul dreptei. intre traditie si actualitate PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

25lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Spiritul dreptei. intre traditie si actualitate la un super pret de doar 25lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Spiritul dreptei. intre traditie si actualitate Rezumat

Dupa 21 de ani, cartea mea de debut, Spiritul drep­tei [1], reapare intr-o editie revazuta si adaugita, pe care o consider definitiva. Celor doua sectiuni initiale – „Di­men­siunea spirituala” (12 texte) si „Dimensiunea poli­tica” (12 texte) – le-am atasat in „Addenda” trei texte de sinteza scrise ulterior [2] (dar care sint dezvoltari ale principalelor teme si idei ale cartii, de unde si unele for­­­mulari repetitive, ce sper ca vor afla intelegerea si ier­tarea cititorilor). Am actualizat o parte din notele de subsol [3] si am introdus citeva note noi, acolo unde am simtit ca era absolut necesar, din diferite ratiuni contex­tuale. „in loc de postfata” am optat pentru reproducerea unui interviu mai recent (aparut in Luceafarul de dimi­neata) si care nu se regaseste in volumul meu de inter­viuri Sic credo. Marturisiri dialogale [4]. La final am in­clus si o lista cronologica a cartilor pe care le-am scris, tradus sau ingrijit intre timp (si care mai toate au cres­cut, intr-un fel sau altul, din Spiritul dreptei). Pe coperta finala am pastrat textul de prezentare al primei editii, semnat de directorul de pe atunci al Edi­turii Anastasia, d-l Teodor Baconsky [5]. Sint dator cu multumiri prietenului Valentin Dan pen­tru coperta noii editii, ca si colegilor de la Christi­ana pentru tot sprijinul acordat acestui nou demers edi­torial. in ce ma priveste, incerc sa nu-mi fac asupra cartii mai putine iluzii azi decit imi facusem ieri…

Autor(i): Razvan Codrescu
Anul aparitiei: ianuarie 2018
Editura: Christiana
Cod produs: 978-973-191-399-5
Categorie: Carte non-fictiune
Subcategorie: Religie
Nr. pagini: 304
Tip coperta: Paperback brosat
ISBN: ISBN: 978-973-191-399-5
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Razvan Codrescu sau din categoria Religie.

Nu este cartea pe care o cauti? »