CATEGORII DE CARTI

Sub cerul liber. Ghid practic despre cum sa traiesti in natura

Carte scrisa de: Markus Torgeby
Vezi si cumpara cartea Sub cerul liber. Ghid practic despre cum sa traiesti in natura scrisa de autorul Markus Torgeby sub editura Publica. Cartea a fost publicata in decembrie 2020 in limba Romana, are 192 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Sub cerul liber. Ghid practic despre cum sa traiesti in natura, poti oricand vedea si alte carti de Markus Torgeby. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Sub cerul liber. Ghid practic despre cum sa traiesti in natura PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

69lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Sub cerul liber. Ghid practic despre cum sa traiesti in natura la un super pret de doar 69lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Sub cerul liber. Ghid practic despre cum sa traiesti in natura Rezumat

Pentru orice persoana careia ii place viata in aer liber sau care vrea sa scape de limitarile impuse de birou si de casa, aceasta carte este alegerea perfecta – o poveste plina de inspiratie despre evadare si aventura, despre dragostea pentru natura si dorinta de a trai o viata simpla.
in urma cu 20 de ani, Markus Torgeby a renuntat la stilul de viata urban agitat si a ales traiul intr-o cabana mica, asezata in mijlocul padurilor din nordul Suediei. A trait aici patru ani, in singuratate si intr-o armonie perfecta cu natura. in prezent, el, sotia sa Frida si cei trei copii ai lor traiesc intr-o casa pe care Markus a construit-o singur in vecinatatea locului in care odata a supravietuit doar cu fulgi de ovaz, apa de izvor si ce a gasit in „camara” padurii.
Ilustrata cu fotografii uluitoare facute de Frida, Sub cerul liber este povestea calatoriei lui Markus, a trecerii sale de la o tinerete grea la traiul solitar in padure si, in final, la viata de familie. Torgeby este dovada puterii revitalizante a naturii, iar povestile pe care le spune despre traiul sub cerul liber combina parerile sale filosofice si pline de inspiratie cu sfaturi practice despre cum se aprinde un foc, despre cele mai bune tehnici de cioplire a bustenilor si despre cele mai bune metode de a cauta hrana. Deopotriva un ghid practic despre cum sa traiesti in natura si o reflectie despre nevoia umana de a stabili o legatura cu lumea naturala, Sub cerul liber este o exemplificare fermecatoare a modului in care dorinta de a avea o existenta simpla a ajutat un om sa gaseasca multumire si sa stabileasca o legatura cu lumea din jurul lui. in plus, autorul vorbeste cu multa simplitate despre lucrurile pe care le-a invatat din aceasta experienta.

Autor(i): Markus Torgeby
Anul aparitiei: decembrie 2020
Editura: Publica
Cod produs: 978-606-722-419-1
Categorie: Carte non-fictiune
Subcategorie: Lecturi motivationale
Nr. pagini: 192
Tip coperta: Paperback brosat
ISBN: ISBN: 978-606-722-419-1
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Markus Torgeby sau din categoria Lecturi motivationale.

Nu este cartea pe care o cauti? »