CATEGORII DE CARTI

Teste Grila pentru concursul de admitere la Facultatea de Drept. Limba romana si Economie (si supliment Macroeconomie)

Carte scrisa de: Anca Davidoiu-Roman, Cecilia Ionescu
Vezi si cumpara cartea Teste Grila pentru concursul de admitere la Facultatea de Drept. Limba romana si Economie (si supliment Macroeconomie) scrisa de autorul Anca Davidoiu-Roman, Cecilia Ionescu sub editura Paralela 45 educational. Cartea a fost publicata in aprilie 2021 in limba Romana, are 232 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Teste Grila pentru concursul de admitere la Facultatea de Drept. Limba romana si Economie (si supliment Macroeconomie), poti oricand vedea si alte carti de Anca Davidoiu-Roman, Cecilia Ionescu. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Teste Grila pentru concursul de admitere la Facultatea de Drept. Limba romana si Economie (si supliment Macroeconomie) PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

30lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Teste Grila pentru concursul de admitere la Facultatea de Drept. Limba romana si Economie (si supliment Macroeconomie) la un super pret de doar 30lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Teste Grila pentru concursul de admitere la Facultatea de Drept. Limba romana si Economie (si supliment Macroeconomie) Rezumat

Lucrarea de fata se adreseaza in primul rand candidatilor la Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti, fiind un instru­ment deosebit de util in vederea pregatirii concursului de admitere. Se remarca prin volumul generos al itemilor de evaluare, care acopera integral programa scolara (atat la limba romana, cat si la economie), dar si prin oferirea posibilitatii de verificare a cunostintelor la ambele discipline de concurs.

Structura culegerii sugereaza modul cel mai eficient de pregatire: partea I cuprinde teste-grila care se concentreaza, in cadrul fiecarei discipline, pe evaluarea temelor din pro­gra­ma, contribuind la fixarea temeinica a cunostintelor, iar par­tea a II-a, sumativa, cuprinde teste-grila combinate (limba romana si economie), pe modelul celor de la examen.

Culegerea corespunde si exigentelor de admitere de la Facultatea de Limbi si Literaturi Straine, Academia de Politie si Facultatea de Jurnalism (in ceea ce priveste disciplina Lim­ba romana), respectiv celor de la scoala Nationala de Studii Politice si Administrative sau Academia de Studii Economice (in ce priveste disciplina Economie).

in urma modificarii programei de admitere la Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti, din luna ianuarie 2021, pentru disciplina Economie, autorii au elaborat un supliment care contine teste de pregatire pentru cele doua noi teme introduse: Cresterea si dezvoltarea economica. Fluctuatiile economice si Echilibrul si dezechilibrul in economie.

Autor(i): Anca Davidoiu-Roman, Cecilia Ionescu
Anul aparitiei: aprilie 2021
Editura: Paralela 45 educational
Cod produs: 5944567000125
Categorie: Carte non-fictiune
Subcategorie: Afaceri si economie
Nr. pagini: 232
Tip coperta: Paperback brosat
ISBN: ISBN: 5944567000125
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Anca Davidoiu-Roman, Cecilia Ionescu sau din categoria Afaceri si economie.

Nu este cartea pe care o cauti? »