CATEGORII DE CARTI

tiganiada azi

Carte scrisa de: Irina Petras
Vezi si cumpara cartea tiganiada azi scrisa de autorul Irina Petras sub editura Casa Cartii de stiinta. Cartea a fost publicata in iunie 2021 in limba Engleza, are 254 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti tiganiada azi, poti oricand vedea si alte carti de Irina Petras. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea tiganiada azi PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

38.53lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea tiganiada azi la un super pret de doar 38.53lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

tiganiada azi Rezumat

„La implinirea a 250 de ani de la nasterea lui Ion Budai Deleanu, filiala Cluj a uniunii Scriitorilor din Romania a organizat un simpozion national cu gandul de a readuce in actualitate una dintre cele mai interesante si mai greu de catalogat personalitati ale literaturii romane, figura aparte a scolii Ardelene. Sau, mai degraba, de a reuni intr-un loc si intr-un volum comentariile pe care le-a starnit si le starneste inca/iarasi opera sa. La peste dou[ secole de la scrierea ei, tiganiada „jucareaua” are tot mai multe semnalmente de capodopera”. (Irina Petras)

Autor(i): Irina Petras
Anul aparitiei: iunie 2021
Editura: Casa Cartii de stiinta
Cod produs: 978-973-133-737-1, 5948362024713
Categorie: Carte non-fictiune
Subcategorie: Biografii, memorialistica, publicistica si eseuri
Nr. pagini: 254
Tip coperta: Paperback
ISBN: ISBN: 978-973-133-737-1, 5948362024713
Limba: Engleza
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Irina Petras sau din categoria Biografii, memorialistica, publicistica si eseuri.

Nu este cartea pe care o cauti? »