CATEGORII DE CARTI

Tipptopp A2.1 – Manual pentru adolescenti cu nivel A1 de cunostinte de limba germana

Carte scrisa de: Friederike Jin, Lutz Rohrmann, Grammatiki Rizou
Vezi si cumpara cartea Tipptopp A2.1 – Manual pentru adolescenti cu nivel A1 de cunostinte de limba germana scrisa de autorul Friederike Jin, Lutz Rohrmann, Grammatiki Rizou sub editura Prior. Cartea a fost publicata in septembrie 2016 in limba Germana, Romana, are 180 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Tipptopp A2.1 – Manual pentru adolescenti cu nivel A1 de cunostinte de limba germana, poti oricand vedea si alte carti de Friederike Jin, Lutz Rohrmann, Grammatiki Rizou. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Tipptopp A2.1 – Manual pentru adolescenti cu nivel A1 de cunostinte de limba germana PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

58.5lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Tipptopp A2.1 – Manual pentru adolescenti cu nivel A1 de cunostinte de limba germana la un super pret de doar 58.5lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Tipptopp A2.1 – Manual pentru adolescenti cu nivel A1 de cunostinte de limba germana Rezumat

Manual pentru adolescenti cu nivel A1 de cunostinte de limba germana

Autor(i): Friederike Jin, Lutz Rohrmann, Grammatiki Rizou
Anul aparitiei: septembrie 2016
Editura: Prior
Cod produs: 9789738803961
Categorie: Carte non-fictiune
Subcategorie: Manuale, bibliografie scolara si auxiliare scolare
Nr. pagini: 180
Tip coperta: Paperback brosat
ISBN: ISBN: 9789738803961
Limba: Germana, Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Friederike Jin, Lutz Rohrmann, Grammatiki Rizou sau din categoria Manuale, bibliografie scolara si auxiliare scolare.

Nu este cartea pe care o cauti? »