CATEGORII DE CARTI

Tot deodata. Cum sa-ti activezi mintea si curiozitatea creatoare pentru a rezolva orice problema

Carte scrisa de: Bill Nye
Vezi si cumpara cartea Tot deodata. Cum sa-ti activezi mintea si curiozitatea creatoare pentru a rezolva orice problema scrisa de autorul Bill Nye sub editura Curtea Veche. Cartea a fost publicata in iunie 2021 in limba Romana, are 352 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Tot deodata. Cum sa-ti activezi mintea si curiozitatea creatoare pentru a rezolva orice problema, poti oricand vedea si alte carti de Bill Nye. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Tot deodata. Cum sa-ti activezi mintea si curiozitatea creatoare pentru a rezolva orice problema PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

51lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Tot deodata. Cum sa-ti activezi mintea si curiozitatea creatoare pentru a rezolva orice problema la un super pret de doar 51lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Tot deodata. Cum sa-ti activezi mintea si curiozitatea creatoare pentru a rezolva orice problema Rezumat

Tot deodata este in primul rand o autobiografie scrisa cu mult umor si empatie. Bill Nye se intoarce in timp pana in copilarie, cand s-a indragostit de stiinta. Ne povesteste cum a descoperit ca ea poate fi nu numai o delectare spirituala, ci si un lucru foarte practic care, cel putin o data, i-a salvat viata.

Cu stilul sau amuzant de a aborda problemele, aerul nonsalant si nelipsitul papion, BILL NYE este eroul oricarui tocilar. Mai mult, datorita unora ca el, a fi tocilar e in ultima vreme un motiv de mandrie. Sa apartii acestei tagme, din care au facut parte nume ilustre precum Newton si Einstein, e o dovada de curaj, fiindca nu?i usor sa scapi de fascinatia unor teorii ispititoare, dar neverificate. Uneori trebuie sa depui eforturi uriase ca sa ajungi la adevar, iar acesta ar putea… sa nu-ti convina.

Nu in ultimul rand, cartea lui Bill invita la actiune: impotriva prejudecatilor, a fanatismului si pentru un viitor mai bun. Deviza ei este: sa facem totul pentru a schimba lumea.

Autor(i): Bill Nye
Anul aparitiei: iunie 2021
Editura: Curtea Veche
Cod produs: 9786064408914
Categorie: Carte non-fictiune
Subcategorie: Biografii, memorialistica, publicistica si eseuri
Nr. pagini: 352
Tip coperta: Paperback brosat
ISBN: ISBN: 9786064408914
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Bill Nye sau din categoria Biografii, memorialistica, publicistica si eseuri.

Nu este cartea pe care o cauti? »