CATEGORII DE CARTI

Urzeala zorilor (Vol. 1)

Carte scrisa de: Elizabeth Lim
Vezi si cumpara cartea Urzeala zorilor (Vol. 1) scrisa de autorul Elizabeth Lim sub editura CORINTeens. Cartea a fost publicata in decembrie 2020 in limba Romana, are 512 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Urzeala zorilor (Vol. 1), poti oricand vedea si alte carti de Elizabeth Lim. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Urzeala zorilor (Vol. 1) PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

54.9lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Urzeala zorilor (Vol. 1) la un super pret de doar 54.9lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Urzeala zorilor (Vol. 1) Rezumat

Cand un mesager imperial primeste porunca de a-l aduce la palat pe maestrul croitor Tamarin, Maia decide sa se deghizeze in barbat si sa indeplineasca sarcina primita in locul tatalui sau, bolnav si incapabil sa mai coasa. Este unica sansa a tinerei de a-si salva familia de saracie si de a scapa de un mariaj pe care nu-l doreste. Lucrurile nu sunt insa atat de simple pe cat par: Maia este doar unul dintre cei doisprezece croitori siliti sa se intreaca pentru a intra in slujba imparatului.

Competitia este acerba, iar Lordul Vrajitor, mana dreapta a suveranului, pare sa isi fi dat seama de minciuna tinerei. Totusi, nimic nu se compara cu provocarea finala: Maia trebuie sa croiasca trei rochii primejdios de incantatoare, care o vor duce pana la capatul pamantului…

Autor(i): Elizabeth Lim
Anul aparitiei: decembrie 2020
Editura: CORINTeens
Cod produs: 9786069508022
Categorie: Fictiune/ Literatura
Subcategorie: Fantasy si SF
Nr. pagini: 512
Tip coperta: Paperback brosat
ISBN: ISBN: 9786069508022
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Elizabeth Lim sau din categoria Fantasy si SF.

Nu este cartea pe care o cauti? »

Vezi si alte carti interesante