CATEGORII DE CARTI

Arcuirea ramurilor

Carte scrisa de: Gabriela Matei
Vezi si cumpara cartea Arcuirea ramurilor scrisa de autorul Gabriela Matei sub editura Charmides. Cartea a fost publicata in martie 2021 in limba Romana, are 103 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Arcuirea ramurilor, poti oricand vedea si alte carti de Gabriela Matei. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Arcuirea ramurilor PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

20lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Arcuirea ramurilor la un super pret de doar 20lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Arcuirea ramurilor Rezumat

„Arcuirea ramurilor arata deplina maturitate artistica a autoarei, capabila sa controleze un regim emotional si unul reflexiv, si facand astfel incat imaginile sa ramana in memoria cititorului, cu tot cu sensurile convertite in semnificatii. Poezia este lirica, dar nu la modul „despletit” si aluvionar, ci de un lirism concentrat si intensiv.

Secvente existentiale dureroase si mici bucurii ramase in memoria afectiva, rani vazute si nevazute, peisaje si reverberatiile lor, amintiri si proiectii, un „balans” subtil intre lumea exterioara si cea interioara, intre observatiile de fapte si notatie de stari: toate servesc unei poezii scrise cu o mana sigura.” – Daniel Cristea-Enache

Autor(i): Gabriela Matei
Anul aparitiei: martie 2021
Editura: Charmides
Cod produs: 9786067522211
Categorie: Fictiune/ Literatura
Subcategorie: Literatura romana
Nr. pagini: 103
Tip coperta: Paperback brosat
ISBN: ISBN: 9786067522211
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Gabriela Matei sau din categoria Literatura romana.

Nu este cartea pe care o cauti? »

Vezi si alte carti interesante