CATEGORII DE CARTI

Bietul Ioanide (Vol.2)

Carte scrisa de: George Calinescu
Vezi si cumpara cartea Bietul Ioanide (Vol.2) scrisa de autorul George Calinescu sub editura Hoffman. Cartea a fost publicata in 2020 in limba Romana, are 376 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Bietul Ioanide (Vol.2), poti oricand vedea si alte carti de George Calinescu. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Bietul Ioanide (Vol.2) PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

18lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Bietul Ioanide (Vol.2) la un super pret de doar 18lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Bietul Ioanide (Vol.2) Rezumat

„Neindoielnic, G. Calinescu este unul dintre cei mai de seama scriitori romani si unicul nostru critic literar care a avut geniu. Criticul si-a marcat posteritatea intr-o masura mai mare decat toti ceilalti. Cu toate compromisurile sale, venite dintr-un oportunism probabil congenital, si care-1 impiedica sa fie exemplar, G. Calinescu ramane una dintre acele personalitati exceptionale care se nasc la un secol o data.” – Nicolae Manolescu

Autor(i): George Calinescu
Anul aparitiei: 2020
Editura: Hoffman
Cod produs: 978-606-460-979-3
Categorie: Fictiune/ Literatura
Subcategorie: Literatura romana
Nr. pagini: 376
Tip coperta: Paperback
ISBN: ISBN: 978-606-460-979-3
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul George Calinescu sau din categoria Literatura romana.

Nu este cartea pe care o cauti? »

Vezi si alte carti interesante