CATEGORII DE CARTI

Birouri din Romania (vol.4)

Carte scrisa de: ***
Vezi si cumpara cartea Birouri din Romania (vol.4) scrisa de autorul *** sub editura Igloo. Cartea a fost publicata in mai 2017 in limba Romana, are 200 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Birouri din Romania (vol.4), poti oricand vedea si alte carti de ***. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Birouri din Romania (vol.4) PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

45lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Birouri din Romania (vol.4) la un super pret de doar 45lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Birouri din Romania (vol.4) Rezumat

Volumul cu numarul 4 din seria igloobest Birouri din Romania prezinta 15 noi cladiri de birouri realizate de arhitecti renumiti de la noi din tara ce reusesc sa se miste printre constrangerile specifice programului, transformand excesul de norme si limitari in obiecte de arhitectura de buna calitate.

Autor(i): ***
Anul aparitiei: mai 2017
Editura: Igloo
Cod produs: 642-171-700-091-8
Categorie: Carte non-fictiune
Subcategorie: Arta, arhitectura si design
Nr. pagini: 200
Tip coperta: Hardcover
ISBN: ISBN: 642-171-700-091-8
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul *** sau din categoria Arta, arhitectura si design.

Nu este cartea pe care o cauti? »