CATEGORII DE CARTI

Ca o rana de sabie. Cvartetul Otoman (Vol. 1)

Carte scrisa de: Ahmet Altan
Vezi si cumpara cartea Ca o rana de sabie. Cvartetul Otoman (Vol. 1) scrisa de autorul Ahmet Altan sub editura Pandora M. Cartea a fost publicata in iulie 2021 in limba Romana, are 464 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Ca o rana de sabie. Cvartetul Otoman (Vol. 1), poti oricand vedea si alte carti de Ahmet Altan. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Ca o rana de sabie. Cvartetul Otoman (Vol. 1) PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

49lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Ca o rana de sabie. Cvartetul Otoman (Vol. 1) la un super pret de doar 49lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Ca o rana de sabie. Cvartetul Otoman (Vol. 1) Rezumat

Un portret naucitor al Istanbulului din secolul al XIX-lea

Intriga, tradare, iubire, razboi, progres si traditie: sunt culorile ce alcatuiesc fundalul acestei fresce pe care prind viata povestile unui ofiter din armata otomana, ale medicului aflat in slujba sultanului, ale unui vlastar al casei regale si ale unei aristocrate seducatoare. in tot acest timp, societatea careia-i apartin se transforma, iar imperiul se destrama.

Avem de-a face cu o saga ce aminteste de Razboi si pace, urmarind nu doar curentele politice si sociale ale vremii, ci si vietile erotice si sentimentale ale personajelor sale.

Autor(i): Ahmet Altan
Anul aparitiei: iulie 2021
Editura: Pandora M
Cod produs: 9786069783900
Categorie: Fictiune/ Literatura
Subcategorie: Literatura contemporana
Nr. pagini: 464
Tip coperta: Hardcover
ISBN: ISBN: 9786069783900
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Ahmet Altan sau din categoria Literatura contemporana.

Nu este cartea pe care o cauti? »

Vezi si alte carti interesante