CATEGORII DE CARTI

Cine l-a ucis pe tata? (Carte pentru toti)

Carte scrisa de: Edouard Louis
Vezi si cumpara cartea Cine l-a ucis pe tata? (Carte pentru toti) scrisa de autorul Edouard Louis sub editura Litera. Cartea a fost publicata in noiembrie 2020 in limba Romana, are 112 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Cine l-a ucis pe tata? (Carte pentru toti), poti oricand vedea si alte carti de Edouard Louis. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Cine l-a ucis pe tata? (Carte pentru toti) PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

24.9lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Cine l-a ucis pe tata? (Carte pentru toti) la un super pret de doar 24.9lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Cine l-a ucis pe tata? (Carte pentru toti) Rezumat

in Cine l-a ucis pe tata?, Édouard Louis, autorul romanului Sfarsitul lui Eddy Bellegueule, exploreaza momente-cheie din viata tatalui sau, tandretea, dar si diferentele prezente in relatia lor. Scris cu pasiunea unui scriitor dedicat justitiei sociale si cu compasiunea unui fiu iubitor, volumul prezinta, cu seriozitate si in mod stralucit, chestiuni legate de masculinitate, clasa, homofobie, rusine si saracie.

Cartea, puternic ancorata in actualitate, pune sub acuzare sistemele ce ii dezavantajeaza pe indivizii pe care incearca sa-i excluda – pe cei ale caror asteptari, sperante si pasiuni sunt zdrobite de o societate care le acorda prea putina atentie.

Autor(i): Edouard Louis
Anul aparitiei: noiembrie 2020
Editura: Litera
Cod produs: 978-606-336-555-3
Categorie: Fictiune/ Literatura
Subcategorie: Literatura contemporana
Nr. pagini: 112
Tip coperta: Paperback brosat
ISBN: ISBN: 978-606-336-555-3
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Edouard Louis sau din categoria Literatura contemporana.

Nu este cartea pe care o cauti? »

Vezi si alte carti interesante