CATEGORII DE CARTI

Escapada (Top 10+)

Carte scrisa de: Lavinia Braniste
Vezi si cumpara cartea Escapada (Top 10+) scrisa de autorul Lavinia Braniste sub editura Polirom. Cartea a fost publicata in decembrie 2021 in limba Romana, are 248 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Escapada (Top 10+), poti oricand vedea si alte carti de Lavinia Braniste. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Escapada (Top 10+) PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

24.95lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Escapada (Top 10+) la un super pret de doar 24.95lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Escapada (Top 10+) Rezumat

intruchipari ale omului modern preocupat de cariera si de statutul sau in societate, personajele Laviniei Braniste viseaza la imbogatire si recunoastere sociala, uitand de familie si de cei apropiati. De multe ori insa, munca pana la epuizare, obsesia pentru propria imagine si indepartarea de prieteni pot avea consecinte nebanuite. Fiecare text al Escapadei reda, subtilironic, imaginea mult amplificata a unei probleme provocate de stilul de viata actual. Munca intr-o mare companie, lumea universitara, intamplari marunte sau relatii esuate devin puncte de plecare pentru povesti cu talc, pline de farmec, al caror final este de multe ori lasat in voia imaginatiei cititorului.

Autor(i): Lavinia Braniste
Anul aparitiei: decembrie 2021
Editura: Polirom
Cod produs: 9789734687985
Categorie: Fictiune/ Literatura
Subcategorie: Literatura contemporana
Nr. pagini: 248
Tip coperta: Paperback brosat
ISBN: ISBN: 9789734687985
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Lavinia Braniste sau din categoria Literatura contemporana.

Nu este cartea pe care o cauti? »

Vezi si alte carti interesante