CATEGORII DE CARTI

Fragil (Top 10+)

Carte scrisa de: Simona Gosu
Vezi si cumpara cartea Fragil (Top 10+) scrisa de autorul Simona Gosu sub editura Polirom. Cartea a fost publicata in decembrie 2020 in limba Engleza, are 312 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Fragil (Top 10+), poti oricand vedea si alte carti de Simona Gosu. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Fragil (Top 10+) PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

24.95lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Fragil (Top 10+) la un super pret de doar 24.95lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Fragil (Top 10+) Rezumat

Premiul liceenilor pentru cea mai indragita carte, FILIT 2021

Premiul „Sofia Nadejde” pentru Literatura Scrisa de Femei, categoria Debut-Proza, editia 2021

Volum nominalizat la Premiile revistei Observator cultural, Premiile Uniunii Scriitorilor din Romania si la Premiul National de proza Ziarul de Iasi, editia 2021

„Cu aceste remarcabile proze de debut, Simona Gosu nu datoreaza nimic traditiei literare de la noi. Subiectele ei sunt pe cat de actuale, pe atat de inedite, subsumate temei vulnerabilitatii fara sa faca vreo concesie asteptarilor sau sensibilitatii cititorilor: familii monoparentale depasite de situatie, maternitate nedorita sau frici neintelese, copii lasati la cheremul instinctelor sau al hazardului… Dramatismul situatiilor fiind egalat doar de finetea cu care se desfasoara, caci sunt mult calm in asteptarea cruzimii si multa subtilitate in preajma raului. Cat despre limbaj, rareori cineva a reusit sa «taie» atat de adanc, lasand urme atat de putin vizibile. Uimire, placere si admiratie – asta am simtit citind, recitind si povestind si altora aceste povestiri, printre cele mai bune scrise la noi in ultimii ani. Un debut memorabil, care – cred – va marca proza scurta romaneasca.” (Marius Chivu)

Autor(i): Simona Gosu
Anul aparitiei: decembrie 2020
Editura: Polirom
Cod produs: 9789734687527
Categorie: Fictiune/ Literatura
Subcategorie: Literatura romana
Nr. pagini: 312
Tip coperta: Paperback brosat
ISBN: ISBN: 9789734687527
Limba: Engleza
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Simona Gosu sau din categoria Literatura romana.

Nu este cartea pe care o cauti? »

Vezi si alte carti interesante