CATEGORII DE CARTI

Gradini impresioniste

Carte scrisa de: Marina Linares
Vezi si cumpara cartea Gradini impresioniste scrisa de autorul Marina Linares sub editura Prior. Cartea a fost publicata in iulie 2017 in limba Romana, are 260 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Gradini impresioniste, poti oricand vedea si alte carti de Marina Linares. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Gradini impresioniste PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

120lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Gradini impresioniste la un super pret de doar 120lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Gradini impresioniste Rezumat

Ce ar putea fi mai imbietor decat o gradina insorita plina de culori si de flori parfumate? Cine a putut surprinde mai bine aceasta atmosfera decat impresionistii, cu picturile lor bogate in culoare si lumina? O combinatie perfecta intre natura si cultura, intre peisaj si intimitate – gradinile impresioniste raman un subiect modern incontestabil, in care se combina bucuria de a trai cu senzualitatea.

Autor(i): Marina Linares
Anul aparitiei: iulie 2017
Editura: Prior
Cod produs: 978-374-191-934-3
Categorie: Carte non-fictiune
Subcategorie: Arta, arhitectura si design
Nr. pagini: 260
Tip coperta: Paperback
ISBN: ISBN: 978-374-191-934-3
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Marina Linares sau din categoria Arta, arhitectura si design.

Nu este cartea pe care o cauti? »