CATEGORII DE CARTI

Homosexualii – asasini si victime

Carte scrisa de: Traian Tandin
Vezi si cumpara cartea Homosexualii – asasini si victime scrisa de autorul Traian Tandin sub editura Neverland. Cartea a fost publicata in februarie 2021 in limba Engleza, Romana, are 208 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Homosexualii – asasini si victime, poti oricand vedea si alte carti de Traian Tandin. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Homosexualii – asasini si victime PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

23.2lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Homosexualii – asasini si victime la un super pret de doar 23.2lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Homosexualii – asasini si victime Rezumat

Traian TANDIN ( „Comisarul TT”) este colonel in rezerva, fost ofiter de politie judiciara, discipol al celebrului criminalist general de brigada (p.m.) Dumitru Ceacanica. Reputat investigator in materia anchetarii omorurilor, disparitiilor cu suspiciuni de omor si a altor infractiuni judiciare de mare violenta, a fost citat in intreaga sa cariera prin 32 de Ordine de Zi pe Unitate ale Inspectorului General al Politiei pentru modul exemplar de solutionare a cazurilor judiciare complexe (peste 2.000 de cazuri – vezi cazul Rimaru, „Omul cu ciocanul”, cazul Anca etc.)

Fost redactor-sef al revistei „Politia Romana”, este licentiat in stiinte juridice si jurnalism. Expert in afaceri judiciare, a publicat peste 100 de carti si romane politiste si 42 de scenarii de film, dintre care amintim: „Ucigasii de ingeri in Romania”; „Crime pasionale in lume”; „Discipolii crimei pe mapamond”; „Cazul Rimaru: roman-document”; „Comisar la omoruri”; „Crime, criminali si politisti”; „Erori judiciare in Romania”; „Evadari celebre”; „Jurnalul unui politist”; „Dictionar de argou al lumii interlope”; „Enigmele capitanului Roman”; „Sus mainile domnilor infractori!”, „Adio, Ringo!” etc.

Autor(i): Traian Tandin
Anul aparitiei: februarie 2021
Editura: Neverland
Cod produs: 9786068390840
Categorie: Fictiune/ Literatura
Subcategorie: Literatura romana
Nr. pagini: 208
Tip coperta: Paperback brosat
ISBN: ISBN: 9786068390840
Limba: Engleza, Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Traian Tandin sau din categoria Literatura romana.

Nu este cartea pe care o cauti? »

Vezi si alte carti interesante