CATEGORII DE CARTI

inger sub acoperire

Carte scrisa de: Lavinia Fulga
Vezi si cumpara cartea inger sub acoperire scrisa de autorul Lavinia Fulga sub editura Letras. Cartea a fost publicata in 2017 in limba Romana, are 372 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti inger sub acoperire, poti oricand vedea si alte carti de Lavinia Fulga. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea inger sub acoperire PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

33lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea inger sub acoperire la un super pret de doar 33lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

inger sub acoperire Rezumat

Ferm convins ca n-o sa mai poata iubi pe altcineva, lui Jayden Turner ii trece prin cap ca poate de asta a fost creat: sa fie singur. Un singur telefon, neprevazut, ii poate schimba cursul vietii. Oare incep sa simt ceva pentru ea? Nu, nu sunt bun pentru ea. Niciodata nu o sa fiu. Nu pot fi cine vrea ea sa fiu. Nu pot fi cine vreau eu sa fiu pentru ea. Va reusi Sydney sa stearga imposibilul din dictionarul lui?

Autor(i): Lavinia Fulga
Anul aparitiei: 2017
Editura: Letras
Cod produs: 978-606-893-503-4
Categorie: Fictiune/ Literatura
Subcategorie: Literatura contemporana
Nr. pagini: 372
Tip coperta: Paperback brosat
ISBN: ISBN: 978-606-893-503-4
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Lavinia Fulga sau din categoria Literatura contemporana.

Nu este cartea pe care o cauti? »

Vezi si alte carti interesante