CATEGORII DE CARTI

Istoria comunismului povestita pentru bolnavii mintal. Teatru

Carte scrisa de: Matei Visniec
Vezi si cumpara cartea Istoria comunismului povestita pentru bolnavii mintal. Teatru scrisa de autorul Matei Visniec sub editura Cartier. Cartea a fost publicata in noiembrie 2021 in limba Engleza, are 348 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Istoria comunismului povestita pentru bolnavii mintal. Teatru, poti oricand vedea si alte carti de Matei Visniec. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Istoria comunismului povestita pentru bolnavii mintal. Teatru PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

39lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Istoria comunismului povestita pentru bolnavii mintal. Teatru la un super pret de doar 39lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Istoria comunismului povestita pentru bolnavii mintal. Teatru Rezumat

Zece definitii subiective ale teatrului

1. Teatrul este un om care vine in fata altui om si ii spune: sunt oglinda ta, sunt umbra ta, sunt pleoapa ta, sunt amiaza ta, sunt tu.

2. Teatrul este o incapere mare fara ferestre unde oamenii devin ferestre.

3. Teatrul este atunci cand cineva te invita sa intri in propriul sau creier, in propria sa inima si in propria sa fiinta, iar tu o faci ezitant, dar descoperi ca esti primit acolo cu mare bucurie si cu bratele deschise intrucat ai darul de a vindeca, cat de cat, macar putin, durerile lumii.

4. Teatrul este o numaratoare inversa esentiala pentru umanitate, facuta de cineva care a uitat ordinea cifrelor.

5. Teatrul este Beckett care se uita la o piesa de Cehov care se uita la o piesa de Shakespeare care se uita la o piesa de Euripide care il recita pe Homer care se uita la cer cu ochii sai orbi.

6. Teatrul est un depozit de scaune din interiorul caruia se aud uneori tipete, urlete, muzica. Nimeni nu stie ce se intampla acolo, oamenii fac uneori coada in fata cladirii, trag cu urechea, dar nimeni nu are curajul sa intre inauntru. Este adevarat ca unii dintre cei care au intrat nu mai ies niciodata.

7. Dar, de fapt, ce este teatrul? il intreaba brusc sufleorul pe actorul care tocmai isi debiteaza monologul cel mai important din piesa. Perturbat, marele actor isi uita rolul, se infurie, se duce la cusca sufleorului, il insfaca de guler si incearca sa-I traga afara, dar nu reuseste intrucat sufleorul se zbate teribil si striga dupa ajutor. in tot acest timp spectatorii rad in hohote, regizorul face atac de cord, iar o doamna din primul rand se indragosteste de sufleor.

8. Teatrul este o cortina facuta din pleoape.

9. Teatrul este un fier de calcat facut din aburi pentru a calca niste camasi facute din ceata.

10. Ce este teatrul nu stiu, dar stiu precis ce nu este. Nu este un tren care ajunge la timp, nu este o masina de calculat, nu este o saptamana formata din sapte zile, nu este o mana care are cinci degete si nu este un iluzionist caruia ii reusesc numerele.

(MATEI VIsNIEC)

Autor(i): Matei Visniec
Anul aparitiei: noiembrie 2021
Editura: Cartier
Cod produs: 9789975865395
Categorie: Fictiune/ Literatura
Subcategorie: Literatura contemporana
Nr. pagini: 348
Tip coperta: Board book
ISBN: ISBN: 9789975865395
Limba: Engleza
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Matei Visniec sau din categoria Literatura contemporana.

Nu este cartea pe care o cauti? »

Vezi si alte carti interesante