CATEGORII DE CARTI

La Paris, nimic din toate astea nu conteaza

Carte scrisa de: Andrei Craciun
Vezi si cumpara cartea La Paris, nimic din toate astea nu conteaza scrisa de autorul Andrei Craciun sub editura Herg Benet Publishers. Cartea a fost publicata in noiembrie 2018 in limba Romana, are 132 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti La Paris, nimic din toate astea nu conteaza, poti oricand vedea si alte carti de Andrei Craciun. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea La Paris, nimic din toate astea nu conteaza PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

29.95lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea La Paris, nimic din toate astea nu conteaza la un super pret de doar 29.95lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

La Paris, nimic din toate astea nu conteaza Rezumat

Mergeam tocmai acolo pentru ca nu mai era nimic altceva intre noi si cer. Eram tineri, dar stiam deja sa fim tristi. Marea noastra frumusete: beam enorm si pierdeam noptile si castigam unele sperante, pe care, in zori, le mai schimbam pe cate o iubire, pe care o risipeam pana la apus. Iar anii aceia demult au trecut, i-am ingropat ducandu-ne unii altora prietenii la altar. si nici jazz nu se mai asculta la ultimele etaje ale orasului. Am devenit resurse umane.

Autor(i): Andrei Craciun
Anul aparitiei: noiembrie 2018
Editura: Herg Benet Publishers
Cod produs: 9786067632026
Categorie: Fictiune/ Literatura
Subcategorie: Literatura contemporana
Nr. pagini: 132
Tip coperta: Paperback brosat
ISBN: ISBN: 9786067632026
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Andrei Craciun sau din categoria Literatura contemporana.

Nu este cartea pe care o cauti? »

Vezi si alte carti interesante