CATEGORII DE CARTI

Love & Santorini (Vol. 3)

Carte scrisa de: Jenna Evans Welch
Vezi si cumpara cartea Love & Santorini (Vol. 3) scrisa de autorul Jenna Evans Welch sub editura Epica Publishing. Cartea a fost publicata in iunie 2021 in limba Romana, are 528 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Love & Santorini (Vol. 3), poti oricand vedea si alte carti de Jenna Evans Welch. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Love & Santorini (Vol. 3) PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

54.9lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Love & Santorini (Vol. 3) la un super pret de doar 54.9lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Love & Santorini (Vol. 3) Rezumat

Nu e de mirare ca Liv Varanakis nu are multe amintiri placute despre tatal ei, dat fiind ca acesta a parasit-o si a plecat in Grecia cand fiica lui avea doar opt ani. insa fata isi aminteste ca impartaseau pasiunea pentru miturile Greciei antice si pentru Atlantida, legendara insula pierduta.

O ilustrata primita de la tatal ei o pune pe jar. National Geographic pregateste un documentar care va prezenta teoriile lui despre Atlantida si, prin urmare, o invita pe Liv in Grecia ca sa-l ajute.

Dar odata ce fata ajunge in Santorini, situatia devine usor… stanjenitoare. Prea multe intrebari, prea multe emotii ii inunda sufletul cand isi intalneste tatal, dupa atatia ani. Cu toate acestea, Liv nu vrea ca trecutul sa stea in calea unei posibile impacari. si, mai ales, prefera ca Theo — fermecatorul „protejat” al tatalui ei — sa nu fie martor la zbuciumul pe care il simte.

Mancarea delicioasa, apusurile care-ti taie rasuflarea, apa ca turcoazul si pesterile ascunse sunt doar o parte din ceea ce fata descopera in Santorini. Insula ii ofera si altceva, poate nu atat de usor de inteles si de acceptat. Liv afla aici adevaratul motiv pentru care tatal ei a chemat-o, iar motivul nu are neaparat legatura cu descoperirea unei insule disparute.

Autor(i): Jenna Evans Welch
Anul aparitiei: iunie 2021
Editura: Epica Publishing
Cod produs: 978-606-9713-03-7
Categorie: Fictiune/ Literatura
Subcategorie: Literatura contemporana
Nr. pagini: 528
Tip coperta: Paperback
ISBN: ISBN: 978-606-9713-03-7
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Jenna Evans Welch sau din categoria Literatura contemporana.

Nu este cartea pe care o cauti? »

Vezi si alte carti interesante