CATEGORII DE CARTI

Lupta mea. Cartea intai: Moartea unui tata (Carte pentru toti)

Carte scrisa de: Karl Ove Knausga¥rd
Vezi si cumpara cartea Lupta mea. Cartea intai: Moartea unui tata (Carte pentru toti) scrisa de autorul Karl Ove Knausga¥rd sub editura Litera. Cartea a fost publicata in noiembrie 2020 in limba Romana, are 608 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Lupta mea. Cartea intai: Moartea unui tata (Carte pentru toti), poti oricand vedea si alte carti de Karl Ove Knausga¥rd. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Lupta mea. Cartea intai: Moartea unui tata (Carte pentru toti) PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

29.9lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Lupta mea. Cartea intai: Moartea unui tata (Carte pentru toti) la un super pret de doar 29.9lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Lupta mea. Cartea intai: Moartea unui tata (Carte pentru toti) Rezumat

Devenit parinte, Karl Ove Knausgård se regaseste in fata propriului eu, un pusti sensibil, care creste in umbra unui frate sociabil, a unei mame adesea absente si a unui tata cu accese de manie imprevizibile. Maturizarea lenta a sentimentelor, flirturile nelinistite, pasiunea pentru rock compun cu o onestitate dureroasa romanul unui adolescent hipersensibil.

O calatorie afectiva de o fidelitate absoluta, o explorare proustiana a propriului trecut, o poveste deopotriva intima si universala, care pune problema capacitatii literaturii de a descrie viata, doar viata, in toate aspectele ei.

Autor(i): Karl Ove Knausga¥rd
Anul aparitiei: noiembrie 2020
Editura: Litera
Cod produs: 978-606-336-763-2
Categorie: Fictiune/ Literatura
Subcategorie: Literatura contemporana
Nr. pagini: 608
Tip coperta: Paperback brosat
ISBN: ISBN: 978-606-336-763-2
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Karl Ove Knausga¥rd sau din categoria Literatura contemporana.

Nu este cartea pe care o cauti? »

Vezi si alte carti interesante