CATEGORII DE CARTI

Ménage (Vol. 3) Totul este permis

Carte scrisa de: Mira
Vezi si cumpara cartea Ménage (Vol. 3) Totul este permis scrisa de autorul Mira sub editura Letras. Cartea a fost publicata in mai 2021 in limba Romana, are 300 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Ménage (Vol. 3) Totul este permis, poti oricand vedea si alte carti de Mira. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Ménage (Vol. 3) Totul este permis PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

39lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Ménage (Vol. 3) Totul este permis la un super pret de doar 39lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Ménage (Vol. 3) Totul este permis Rezumat

”Cererea lor in casatorie m-a lasat, ce-i drept, fara cuvinte si in clipele alea m-a adus si mai aproape de extaz.

Desi as fi vrut sa-i spun despre asta Cristinei, mi-am dat seama ca pentru noi era un act mult prea intim si nu aveam de gand sa il fac public.

Eram a lor asa cum si ei erau ai mei, cu sau fara acel legamant.

Inca din prima clipa in care i-am intalnit pe amandoi, mi-am dat seama ca doar impreuna ne simteam impliniti.

Nu puteam sa-mi imaginez viata fara ei si daca ne-am fi despartit vreodata, mi-am jurat mie insami ca alt barbat nu voi mai iubi, niciodata!

Nicio persoana de pe acest pamant nu ma putea face sa simt ceea ce-mi faceau ei atunci cand ne uneam intr-un singur trup.

Desi imi era greu sa-mi recunosc, ii iubeam pe amandoi la fel, iar o discutie pe aceasta tema cu Cristina ar fi complicat lucrurile.

Asa ca am preferat sa pastrez cererea lor in casatorie ca pe un legamant etern si sa ma bucur cat mai mult de trupurile lor fierbinti (…)

Autor(i): Mira
Anul aparitiei: mai 2021
Editura: Letras
Cod produs: 9786060715122
Categorie: Fictiune/ Literatura
Subcategorie: Literatura contemporana
Nr. pagini: 300
Tip coperta: Paperback brosat
ISBN: ISBN: 9786060715122
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Mira sau din categoria Literatura contemporana.

Nu este cartea pe care o cauti? »

Vezi si alte carti interesante