CATEGORII DE CARTI

Nu trezi diavolul adormit! (Vol. 3)

Carte scrisa de: John Verdon
Vezi si cumpara cartea Nu trezi diavolul adormit! (Vol. 3) scrisa de autorul John Verdon sub editura Paladin. Cartea a fost publicata in iulie 2021 in limba Romana, are 568 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Nu trezi diavolul adormit! (Vol. 3), poti oricand vedea si alte carti de John Verdon. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Nu trezi diavolul adormit! (Vol. 3) PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

25.5lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Nu trezi diavolul adormit! (Vol. 3) la un super pret de doar 25.5lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Nu trezi diavolul adormit! (Vol. 3) Rezumat

Ce ai face daca povestea de noapte buna care ti se spunea din copilarie ar deveni cel mai mare cosmar al prezentului?

Creatoarea unui documentar despre familiile victimelor unui ucigas in serie inca in libertate descopera ca atunci cand ti-l alegi pe Dave Gurney drept consilier, adevaruri incomode ies la iveala. Iar fostul detectiv de la Omucideri se pricepe cel mai bine sa provoace haos si sa elucideze mistere. Poate ca uneori este bine sa trezim diavolul adormit!

Autor(i): John Verdon
Anul aparitiei: iulie 2021
Editura: Paladin
Cod produs: 9786069000571
Categorie: Fictiune/ Literatura
Subcategorie: Literatura contemporana
Nr. pagini: 568
Tip coperta: Paperback
ISBN: ISBN: 9786069000571
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul John Verdon sau din categoria Literatura contemporana.

Nu este cartea pe care o cauti? »

Vezi si alte carti interesante