CATEGORII DE CARTI

O femeie pentru Apocalips

Carte scrisa de: Horia Vintila
Vezi si cumpara cartea O femeie pentru Apocalips scrisa de autorul Horia Vintila sub editura Vremea. Cartea a fost publicata in 2018 in limba Romana, are 188 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti O femeie pentru Apocalips, poti oricand vedea si alte carti de Horia Vintila. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea O femeie pentru Apocalips PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

28lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea O femeie pentru Apocalips la un super pret de doar 28lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

O femeie pentru Apocalips Rezumat

Considerat de critici drept unul dintre cei mai sagace, perspicace si profunzi scriitori contemporani, Vintila Horia pare sa doreasca a se depasi pe sine insusi in acest roman, in care ne lasa sa descoperim, pe masura ce o fac si eroii sai, Iubirea ca mijlocire a Izbavirii. Nu doar iubirea nascuta intre un barbat si o femeie, ci si aceea care-i uneste pe fidelii unor religii diferite – prin toleranta – ori care-i leaga pe oamenii obisnuiti de patria lor.

Autor(i): Horia Vintila
Anul aparitiei: 2018
Editura: Vremea
Cod produs: 978-973-645-893-4
Categorie: Fictiune/ Literatura
Subcategorie: Literatura romana
Nr. pagini: 188
Tip coperta: Paperback brosat
ISBN: ISBN: 978-973-645-893-4
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Horia Vintila sau din categoria Literatura romana.

Nu este cartea pe care o cauti? »

Vezi si alte carti interesante