CATEGORII DE CARTI

Orasul decazut (Vol. 2)

Carte scrisa de: Olivia Manning
Vezi si cumpara cartea Orasul decazut (Vol. 2) scrisa de autorul Olivia Manning sub editura Nemira. Cartea a fost publicata in mai 2016 in limba Romana, are 440 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Orasul decazut (Vol. 2), poti oricand vedea si alte carti de Olivia Manning. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Orasul decazut (Vol. 2) PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

44.9lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Orasul decazut (Vol. 2) la un super pret de doar 44.9lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Orasul decazut (Vol. 2) Rezumat

Viitorul Romaniei e si mai incert decat in Marea sansa, primul volum al trilogiei. E randul englezilor sa devina tinta zvonurilor si a banuielilor. Harriet vrea sa fie in siguranta, dar Guy nu se resemneaza cu ideea ca va trebui sa plece din tara. Itele destinului se complica si in povestea cuplului, si in povestea Europei.

Autor(i): Olivia Manning
Anul aparitiei: mai 2016
Editura: Nemira
Cod produs: 978-606-758-604-6
Categorie: Fictiune/ Literatura
Subcategorie: Literatura contemporana
Nr. pagini: 440
Tip coperta: Paperback
ISBN: ISBN: 978-606-758-604-6
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Olivia Manning sau din categoria Literatura contemporana.

Nu este cartea pe care o cauti? »

Vezi si alte carti interesante