CATEGORII DE CARTI

Panaitescu`s Sketch Book 66 (2013-16) / Carnet de bajenie

Carte scrisa de: Adrian Panaitescu
Vezi si cumpara cartea Panaitescu`s Sketch Book 66 (2013-16) / Carnet de bajenie scrisa de autorul Adrian Panaitescu sub editura Pro Cultura. Cartea a fost publicata in iunie 2021 in limba Romana, are 96 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Panaitescu`s Sketch Book 66 (2013-16) / Carnet de bajenie, poti oricand vedea si alte carti de Adrian Panaitescu. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Panaitescu`s Sketch Book 66 (2013-16) / Carnet de bajenie PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

42lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Panaitescu`s Sketch Book 66 (2013-16) / Carnet de bajenie la un super pret de doar 42lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Panaitescu`s Sketch Book 66 (2013-16) / Carnet de bajenie Rezumat

Editie bilingva: romana – engleza

intr-o perioada in care desenul de arhitectura se orienteaza aproape exclusiv catre mediul digital, Adrian Panaitescu insista sa aminteasca de forta de sugestie, de neinlocuit, a desenului de mana realizat de arhitect.
Albumul sau de crochiuri intitulat Panaitescu’s sketch book 66 (2013-16) / Carnet de bajenie prezinta o selectie de lucrari grafice, diferite ca temporalitate si tematica, fiind totodata si o privire retrospectiva, inspiratoare, asupra vietii personale si profesionale a autorului arhitect, desfasurata departe de tara natala. Printr-un numar de 80 de „bozzetti”, cum denumeste Adrian Panaitescu desenele sale, sunt redate peisaje, proiecte reale sau imaginare, studii minutioase ale unor elemente de limbaj arhitectural, personaje, portrete ale celor care l-au insotit in calatoria de-o viata, dar si teme bacoviene consacrate. intreaga colectie de schite consemneaza momente de viata memorabile, in care desenul reprezinta suportul necesar profesionistului de arhitectura, omului preocupat de aflarea caii personale.
Albumul se adreseaza arhitectilor si studentilor arhitecti – interesati de expresivitatea desenului cu mana libera, de insemnatate acestuia in redarea ideilor si conceptelor – dar si publicului larg amator de naratiuni grafice ale unor experiente de viata de exceptie.
Pentru cei care il cunosc sau au pastrat legatura de-a lungul anilor cu arhitectul Panaitescu, pentru cei care l-au avut profesor, acest album ofera prilejul de a-l descoperi prin prisma unor preocupari artistice inedite.
Autor(i): Adrian Panaitescu
Anul aparitiei: iunie 2021
Editura: Pro Cultura
Cod produs: 9786069508336
Categorie: Carte non-fictiune
Subcategorie: Arta, arhitectura si design
Nr. pagini: 96
Tip coperta: Paperback brosat
ISBN: ISBN: 9786069508336
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Adrian Panaitescu sau din categoria Arta, arhitectura si design.

Nu este cartea pe care o cauti? »