CATEGORII DE CARTI

Pasii mamelor noastre

Carte scrisa de: Daniela Botnaru, Virgil Botnaru
Vezi si cumpara cartea Pasii mamelor noastre scrisa de autorul Daniela Botnaru, Virgil Botnaru sub editura Prut. Cartea a fost publicata in aprilie 2021 in limba Romana, are 320 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Pasii mamelor noastre, poti oricand vedea si alte carti de Daniela Botnaru, Virgil Botnaru. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Pasii mamelor noastre PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

35lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Pasii mamelor noastre la un super pret de doar 35lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Pasii mamelor noastre Rezumat

Despre mame s-a scris intotdeauna, de la batranii tragici greci la postumanistii dependenti de sensibilitatea tehnologica.

in poezia romana, in mod pronuntat pe segmentul ei basarabean, aceasta a fost una dintre temele predilecte. Prezenta antologie, urmarind un secol si jumatate de literatura, ne lasa sa descoperim nu numai o gama larga de trairi – durerea pierderii, regrete, nostalgii, exaltare, frustrari etc. –, reflectate fie in poezia dragostei filiale, fie in poezia descoperirii sentimentului matern, ci si o diversitate impresionanta de formule poetice.

Autor(i): Daniela Botnaru, Virgil Botnaru
Anul aparitiei: aprilie 2021
Editura: Prut
Cod produs: 9789975544801
Categorie: Fictiune/ Literatura
Subcategorie: Literatura contemporana
Nr. pagini: 320
Tip coperta: Hardcover
ISBN: ISBN: 9789975544801
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Daniela Botnaru, Virgil Botnaru sau din categoria Literatura contemporana.

Nu este cartea pe care o cauti? »

Vezi si alte carti interesante