CATEGORII DE CARTI

Patimile doamnei ministru. Seria Stelian Munteanu (Vol.5)

Carte scrisa de: Bogdan Hrib
Vezi si cumpara cartea Patimile doamnei ministru. Seria Stelian Munteanu (Vol.5) scrisa de autorul Bogdan Hrib sub editura Tritonic. Cartea a fost publicata in noiembrie 2016 in limba Romana, are 286 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Patimile doamnei ministru. Seria Stelian Munteanu (Vol.5), poti oricand vedea si alte carti de Bogdan Hrib. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Patimile doamnei ministru. Seria Stelian Munteanu (Vol.5) PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

37lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Patimile doamnei ministru. Seria Stelian Munteanu (Vol.5) la un super pret de doar 37lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Patimile doamnei ministru. Seria Stelian Munteanu (Vol.5) Rezumat

Volumul 5 din seria Stelian Munteanu.

Vantul sufla in rafale repezi si scurte. Cateva suvite de par incaruntit si neobisnuit de lung pentru un personaj atat de varstnic se zbat haotic. E dimineata si e liniste. E pustiu. Sirenele nu au fost necesare, doar ledurile colorate in albastru electric clipesc obsesiv. Un Volkswagen Passat alb cu inscript ia POLITI. Toni se freaca la ochi cu gesturi nervoase si o pala de vant nebun ii provoaca un frison rece. Maraie inghitindu- si o injuratura. Politi, adica politistii politicosi. Rade in sinea lui de propria-i gluma rasuflata.
Pe strazi e lume puti na. A trebuit sa ia un taxi. N-o sa-l poata deconta. Asta sa fie pierderea. A fost mai comod sa nu mai caute cheile masinii de serviciu prin toata casa. Risca sa o trezeasca pe ea. Adormisera tarziu. Dupa un vin romanesc si ganduri despre viitoarea vacanta. inca nefinalizate. Dezbaterile vor continua la un alb vin. Mai avea o Francusa de Cotnari, adusa de acasa.
Cartierul nu s-a trezit, se apropie Anul Nou si orasul e aproape amortit. Undeva nu departe o cafenea cu ferestre inguste isi deschide usa cu un scartait lugubru. Apare un cap, un corp si un tanar blond asaza atent afara un suport colorat conti nand oferta zilei: croasant si cafea fierbinte. Nu vede si pretul. E prea departe.
in fata lui, la cativa metri buni, simte ca nu vrea sa se apropie mai mult – batranul nemiscat, cu capul aplecat spre dreapta, inghetat intr-o pozitie nefireasca. E mort. De ceva vreme. impuscat in inima. O lovitura curata, un glont de calibru mic. Sange puti n. Mustaceste nedumerit si nemultumit. Maraie in barba. Ciudat. Seamana a executie.

Autor(i): Bogdan Hrib
Anul aparitiei: noiembrie 2016
Editura: Tritonic
Cod produs: 978-606-749-117-3
Categorie: Fictiune/ Literatura
Subcategorie: Literatura romana
Nr. pagini: 286
Tip coperta: Hardcover
ISBN: ISBN: 978-606-749-117-3
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Bogdan Hrib sau din categoria Literatura romana.

Nu este cartea pe care o cauti? »

Vezi si alte carti interesante