CATEGORII DE CARTI

Pe urmele agentului B-39. Destinul capitanului Iamandi (vol.4)

Carte scrisa de: Haralamb Zinca
Vezi si cumpara cartea Pe urmele agentului B-39. Destinul capitanului Iamandi (vol.4) scrisa de autorul Haralamb Zinca sub editura Publisol. Cartea a fost publicata in iulie 2021 in limba Romana, are 416 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Pe urmele agentului B-39. Destinul capitanului Iamandi (vol.4), poti oricand vedea si alte carti de Haralamb Zinca. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Pe urmele agentului B-39. Destinul capitanului Iamandi (vol.4) PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

29.9lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Pe urmele agentului B-39. Destinul capitanului Iamandi (vol.4) la un super pret de doar 29.9lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Pe urmele agentului B-39. Destinul capitanului Iamandi (vol.4) Rezumat

Cartea a patra din seria Pe urmele agentului B-39

Luptele duse pe Frontul de Rasarit par fara sfarsit si duc la grele pierderi de vieti omenesti, mai ales din randurile Armatei Romane. Nemultumirile clocotesc atat in randul romanilor, cat si in esalonul superior al armatei germane.

in mijlocul acestor framantari, „capitanul Iamandi” este prins intr-un nou joc intre serviciile de spionaj. Ajunge in misiune oficiala in Prusia, in inima sectiei germane de informatii si contrainformatii de pe front, unde are parte de o supriza de proportii: se reintalneste cu o veche si valoroasa sursa pe care o credea pierduta. in plus, devine ofiter de legatura intre disidenta din cadrul armatei germane si „Doctorul Ring”, misteriosul spion dirijat de romani, care ar putea face legatura cu serviciul secret englez si cu cel american.

La Bucuresti, dupa o scurta dar intensa activitate, agenta B-40 este descoperita de nemti si ucisa.

Autor(i): Haralamb Zinca
Anul aparitiei: iulie 2021
Editura: Publisol
Cod produs: 9786069739303
Categorie: Fictiune/ Literatura
Subcategorie: Literatura contemporana
Nr. pagini: 416
Tip coperta: Hardcover
ISBN: ISBN: 9786069739303
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Haralamb Zinca sau din categoria Literatura contemporana.

Nu este cartea pe care o cauti? »

Vezi si alte carti interesante