CATEGORII DE CARTI

Pentru un sarut. Bridgerton (Vol. 7)

Carte scrisa de: Julia Quinn
Vezi si cumpara cartea Pentru un sarut. Bridgerton (Vol. 7) scrisa de autorul Julia Quinn sub editura Litera. Cartea a fost publicata in 21-Aug in limba Romana, Spaniola, are 336 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Pentru un sarut. Bridgerton (Vol. 7), poti oricand vedea si alte carti de Julia Quinn. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Pentru un sarut. Bridgerton (Vol. 7) PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

49.9lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Pentru un sarut. Bridgerton (Vol. 7) la un super pret de doar 49.9lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Pentru un sarut. Bridgerton (Vol. 7) Rezumat

Gareth St. Clair este la ananghie. Tatal lui – care nu este si tatal lui natural – il uraste si este decis sa ruineze domeniul si sa-l lase astfel fara nici un ban. Singura mostenire personala a lui Gareth este un vechi jurnal de familie, care ar putea sa contina nu doar secretele trecutului sau, ci si cheia viitorului. Problema este ca este scris in italiana, limba din care Gareth nu stie nici un cuvant.

intreaga aristocratie este de acord cu un lucru – nu exista nimeni care sa se compare cu Hyacinth Bridgerton. Are o istetime afurisita, o limba ascutita si, dupa parerea lui Gareth, este minunata doar in doze mici. insa ceva la ea – ceva fermecator si enervant totodata – ii capteaza interesul mai mult decat a reusit vreodata o alta femeie.

Pentru Hyacinth, fiecare vorba si fapta a lui Gareth pare o provocare, asa ca se ofera sa ii traduca jurnalul, chiar daca italiana ei nu este tocmai perfecta. insa pe masura ce se adanceste tot mai mult in textul misterios, cei doi descopera ca raspunsurile pe care le cauta nu sunt in jurnal, ci in fiecare dintre ei…

si, mai ales, ca nimic nu este mai simplu – sau mai complicat – decat un sarut care poate schimba destine…

Autor(i): Julia Quinn
Anul aparitiei: 21-Aug
Editura: Litera
Cod produs: 978-606-33-7780-8
Categorie: Fictiune/ Literatura
Subcategorie: Literatura contemporana
Nr. pagini: 336
Tip coperta: Paperback brosat
ISBN: ISBN: 978-606-33-7780-8
Limba: Romana, Spaniola
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Julia Quinn sau din categoria Literatura contemporana.

Nu este cartea pe care o cauti? »

Vezi si alte carti interesante