CATEGORII DE CARTI

Prieteni si eroi (Vol. 3)

Carte scrisa de: Olivia Manning
Vezi si cumpara cartea Prieteni si eroi (Vol. 3) scrisa de autorul Olivia Manning sub editura Nemira. Cartea a fost publicata in 16-Aug in limba Romana, are 504 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Prieteni si eroi (Vol. 3), poti oricand vedea si alte carti de Olivia Manning. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Prieteni si eroi (Vol. 3) PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

50lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Prieteni si eroi (Vol. 3) la un super pret de doar 50lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Prieteni si eroi (Vol. 3) Rezumat

Harriet Pringle tocmai a sosit la Atena. Dupa ce a scapat din Romania ocupata de nazisti, asteapta vesti despre Guy, sotul ei, ramas la Bucuresti, „orasul decazut“. Cei doi se reintalnesc in capitala Greciei, care insa nu e ocolita de razboi. in scurta vreme, Europa se va faramita, iar protagonistii vor avea o noua cale de urmat intr-o alta lume.

Autor(i): Olivia Manning
Anul aparitiei: 16-Aug
Editura: Nemira
Cod produs: 978-606-758-612-1
Categorie: Fictiune/ Literatura
Subcategorie: Literatura contemporana
Nr. pagini: 504
Tip coperta: Paperback brosat
ISBN: ISBN: 978-606-758-612-1
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Olivia Manning sau din categoria Literatura contemporana.

Nu este cartea pe care o cauti? »

Vezi si alte carti interesante