CATEGORII DE CARTI

Revelion 45

Carte scrisa de: Haralamb Zinca
Vezi si cumpara cartea Revelion 45 scrisa de autorul Haralamb Zinca sub editura Publisol. Cartea a fost publicata in noiembrie 2021 in limba Romana, are 480 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Revelion 45, poti oricand vedea si alte carti de Haralamb Zinca. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Revelion 45 PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

29.9lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Revelion 45 la un super pret de doar 29.9lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Revelion 45 Rezumat

Revelion ’45 nu este doar o insiruire de documente, asa cum Haralamb Zinca ne-a obisnuit. De data aceasta, amintirile, memoriile, sintezele sunt invelite intr-o aura de poveste, cu personaje de fictiune care povestesc despre faptele eroice ale ostasilor romani. Scriitorul Corneliu Cara, alter ego-ul lui Haralamb Zinca, reapare pentru a convinge un participant la luptele pentru Budapesta sa-si rememoreze acest moment prin dialoguri cu fostii sai camarazi, lasand generatiilor viitoare o fila de istorie.

Autor(i): Haralamb Zinca
Anul aparitiei: noiembrie 2021
Editura: Publisol
Cod produs: 9786069605950
Categorie: Fictiune/ Literatura
Subcategorie: Literatura romana
Nr. pagini: 480
Tip coperta: Paperback brosat
ISBN: ISBN: 9786069605950
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Haralamb Zinca sau din categoria Literatura romana.

Nu este cartea pe care o cauti? »

Vezi si alte carti interesante