CATEGORII DE CARTI

Scara stramba. Seria Jane Hawk. Vol. 3

Carte scrisa de: Dean Koontz
Vezi si cumpara cartea Scara stramba. Seria Jane Hawk. Vol. 3 scrisa de autorul Dean Koontz sub editura RAO. Cartea a fost publicata in martie 2021 in limba Romana, are 560 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Scara stramba. Seria Jane Hawk. Vol. 3, poti oricand vedea si alte carti de Dean Koontz. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Scara stramba. Seria Jane Hawk. Vol. 3 PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

32lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Scara stramba. Seria Jane Hawk. Vol. 3 la un super pret de doar 32lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Scara stramba. Seria Jane Hawk. Vol. 3 Rezumat

Luptandu-se cu ciudata epidemie de sinucideri careia i-a cazut victima sotul ei, agenta FBI razvratita Jane Hawk a devenit o fugara vanata fara oprire nu doar de guvern, dar si de cabala oculta din spatele conspiratiei criminale care ameninta libertatea si constiinta a milioane de oameni. Jane ajunge din sudul Californiei pana pe versantii inzapeziti de la Lake Tahoe, pentru a se confrunta direct cu fortele aliate impotriva ei. Dar nimic nu o poate pregati pentru adevarul sinistru care o asteapta cand coboara pe scara stramba in locul intunecat si ingrozitor unde s-a
nascut cosmarul pe care il traieste.

Autor(i): Dean Koontz
Anul aparitiei: martie 2021
Editura: RAO
Cod produs: 9786060065456
Categorie: Fictiune/ Literatura
Subcategorie: Literatura contemporana
Nr. pagini: 560
Tip coperta: Hardcover
ISBN: ISBN: 9786060065456
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Dean Koontz sau din categoria Literatura contemporana.

Nu este cartea pe care o cauti? »

Vezi si alte carti interesante