CATEGORII DE CARTI

Strada Sardinelor (Carte pentru toti)

Carte scrisa de: John Steinbeck
Vezi si cumpara cartea Strada Sardinelor (Carte pentru toti) scrisa de autorul John Steinbeck sub editura Litera. Cartea a fost publicata in iunie 2021 in limba Romana, are 240 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Strada Sardinelor (Carte pentru toti), poti oricand vedea si alte carti de John Steinbeck. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Strada Sardinelor (Carte pentru toti) PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

29.9lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Strada Sardinelor (Carte pentru toti) la un super pret de doar 29.9lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Strada Sardinelor (Carte pentru toti) Rezumat

Personajele din romanul Strada Sardinelor isi duc viata la periferia oraselului Monterey, printre pescarii. Mack si baietii, Doc, un personaj excentric, tanar biolog marin care studiaza si aduna creaturi ale oceanului de pe coasta Californiei, fetele de la bordelul Dorei Flood, care se aventureaza din cand in cand pe afara ca sa se bucure de un pic de soare, Lee Chong, bacanul local, Frankie si, cel mai extravagant dintre toti, Henri, artistul care construieste o barca cu care ii e teama sa navigheze, sunt oameni simpli si sinceri, stangaci si nepriceputi intr-ale vietii, care traiesc cu totii la marginea societatii, insingurati si totusi impreuna, depinzand unii de altii pentru a supravietui.

Strada Sardinelor nu este mare, dar Steinbeck ne prezinta povestile personajelor care o populeaza cu caldura, intelegere si compasiune.

Autor(i): John Steinbeck
Anul aparitiei: iunie 2021
Editura: Litera
Cod produs: 9786063373657
Categorie: Fictiune/ Literatura
Subcategorie: Literatura contemporana
Nr. pagini: 240
Tip coperta: Hardcover
ISBN: ISBN: 9786063373657
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul John Steinbeck sau din categoria Literatura contemporana.

Nu este cartea pe care o cauti? »

Vezi si alte carti interesante