CATEGORII DE CARTI

Strada Zaharului. (Carte pentru toti)

Carte scrisa de: Naghib Mahfuz
Vezi si cumpara cartea Strada Zaharului. (Carte pentru toti) scrisa de autorul Naghib Mahfuz sub editura Litera. Cartea a fost publicata in iunie 2021 in limba Romana, are 544 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Strada Zaharului. (Carte pentru toti), poti oricand vedea si alte carti de Naghib Mahfuz. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Strada Zaharului. (Carte pentru toti) PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

29.9lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Strada Zaharului. (Carte pentru toti) la un super pret de doar 29.9lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Strada Zaharului. (Carte pentru toti) Rezumat

Criza economica mondiala are urmari si in Cairo. Multe afaceri s-au inchis, multe pravalii au disparut. Ahmad Abd el-Gawad are de infruntat un dusman mult mai necrutator: trecerea timpului. Vremurile petrecerilor nesfarsite au apus. Este tintuit la pat de boala, iar vechii lui prieteni se sting rand pe rand. Fiii si fiicele sunt si ei trecuti de prima tinerete, fiecare cu implinirile, dar si cu durerile sale. Kamal se vede la varsta intrebarilor legate de sensul vietii, de comparatia intre aspiratii si realizari. Nepotii intruchipeaza tanara generatie egipteana a deceniilor ’30–’40: unul dintre ei isi construieste o cariera de inalt functionar de stat; altul activeaza in randurile Fratilor Musulmani; cel de-al treilea este comunist si viseaza la revolutie. si peste toate acestea, vine al Doilea Razboi Mondial. Neutralitatea formala a tarii nu scuteste orasul Cairo de spaima si ravagiile bombardamentului.

Autor(i): Naghib Mahfuz
Anul aparitiei: iunie 2021
Editura: Litera
Cod produs: 9786063373732
Categorie: Fictiune/ Literatura
Subcategorie: Literatura contemporana
Nr. pagini: 544
Tip coperta: Paperback brosat
ISBN: ISBN: 9786063373732
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Naghib Mahfuz sau din categoria Literatura contemporana.

Nu este cartea pe care o cauti? »

Vezi si alte carti interesante