CATEGORII DE CARTI

Te iubesc, dar nu pe tine

Carte scrisa de: Raluca Feher
Vezi si cumpara cartea Te iubesc, dar nu pe tine scrisa de autorul Raluca Feher sub editura Trei. Cartea a fost publicata in iunie 2021 in limba Romana, are 240 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Te iubesc, dar nu pe tine, poti oricand vedea si alte carti de Raluca Feher. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Te iubesc, dar nu pe tine PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

39lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Te iubesc, dar nu pe tine la un super pret de doar 39lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Te iubesc, dar nu pe tine Rezumat

„Pregatiti-va sa urcati intr-un roller coaster din care sa nu puteti cobori decat la final, cu toate ca, pe parcurs, veti simti acut nevoia catorva opriri. Pregatiti-va sa faceti fata unei sinceritati brutale, care va va face sa vreti – macar uneori – sa intoarceti capul. Oglinda in care veti privi s-ar putea sa fie prea clara, iar imaginile fara perdea. S-ar putea si sa va sperie oamenii-oglinda in care v-ati putea reflecta. Citind cartea Ralucai am avut senzatia ca a speculat fiecare litera a alfabetului, s-a folosit de toate cuvintele pe care le-a inventat limba, ba inca a mai inventat si ea unele. Totul pentru a incerca o definitie reala a dragostei. Nu cea din dictionar, cu atat de putine sensuri. Autoarea – mai bine zis Mara – a scris o carte intreaga despre dragoste. Sau, mai degraba, despre lipsa ei. Mara n-a gasit nici macar dragostea de sine, cum ar fi putut primi si impartasi iubirea cu ceilalti? Dar chiar daca n-a stiut niciodata cum arata dragostea, a avut o alta superputere: sa se minta si sa se creada.” – Camelia CAVADIA, scriitoare

Autor(i): Raluca Feher
Anul aparitiei: iunie 2021
Editura: Trei
Cod produs: 978-606-40-1013-1
Categorie: Fictiune/ Literatura
Subcategorie: Literatura contemporana
Nr. pagini: 240
Tip coperta: Paperback brosat
ISBN: ISBN: 978-606-40-1013-1
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Raluca Feher sau din categoria Literatura contemporana.

Nu este cartea pe care o cauti? »

Vezi si alte carti interesante