CATEGORII DE CARTI

Tocilara. Un model incurca-lume (vol. 2)

Carte scrisa de: Holly Smale
Vezi si cumpara cartea Tocilara. Un model incurca-lume (vol. 2) scrisa de autorul Holly Smale sub editura Gama. Cartea a fost publicata in mai 2021 in limba Romana, are 368 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Tocilara. Un model incurca-lume (vol. 2), poti oricand vedea si alte carti de Holly Smale. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Tocilara. Un model incurca-lume (vol. 2) PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

34.9lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Tocilara. Un model incurca-lume (vol. 2) la un super pret de doar 34.9lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Tocilara. Un model incurca-lume (vol. 2) Rezumat

Harriet Manners stie o multime de lucruri.

  • Oamenii au 70.000 de ganduri intr-o zi.
  • Omizile au patru mii de muschi.
  • Un om obisnuit inghite o tona de mancare intr-un an (desi mama vitrega a lui Harriet se straduieste sa doboare recordul de cand e insarcinata.).
  • Geek + Model = noi graffiti pe rucsac.

Dar se pare ca nu stie nimic despre baieti. Iar acum, cand primeste un contract de modelling in Japonia, ar da bucuroasa la schimb toate cunostintele acumulate intr-o viata daca ar afla ce trebuie sa faca… Va reusi Harriet sa se descurce cu toanele mamei sale vitrege, cu nebunia din Tokyo si cu faptul ca-l vede pe Nick peste tot?

Autor(i): Holly Smale
Anul aparitiei: mai 2021
Editura: Gama
Cod produs: 9789731497075
Categorie: Fictiune/ Literatura
Subcategorie: Literatura contemporana
Nr. pagini: 368
Tip coperta: Paperback brosat
ISBN: ISBN: 9789731497075
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Holly Smale sau din categoria Literatura contemporana.

Nu este cartea pe care o cauti? »

Vezi si alte carti interesante